Øget fleksibilitet i EDB-Brugsens programmer

Udskriv

PRESSEMEDDELELSE

Godt nyt for Excel-hajer og økonomifolk

Mange ledere på de frie skoler er i dag afhængige af deres sekretær eller forretningsfører for at kunne få et statusbillede af skolens økonomi. Der kan være mange situationer, hvor en leder kan have behov for hurtigt at kunne få indblik i skolens aktuelle økonomiske situation.

Derfor har EDB-Brugsen udviklet en såkaldt ODBC driver, som giver mulighed for, at man kan opbygge et fleksibelt økonomiafrapporteringssystem i Excel, som løbende bliver opdateret direkte fra EDB-Brugsens finansposter. Der er p.t. udviklet en adgang, som giver mulighed for at trække oplysninger fra Finans og Kontoplan.

Det vil altså sige, at når man har udarbejdet sin afrapporteringsskabelon, så har man skabt grundlaget for en løbende afrapportering og dermed muligheden for at levere ledelsesinformation til beslutningstagerne på skolen.

ODBC er en teknologi, du kan bruge til at flytte data fra én type database (en datakilde) til en anden. Før du kan gøre dette, skal du have den rigtige driver. Med en ODBC driver fra EDB-Brugsen kan du altså f.eks. importere data fra Brugsens database til et Microsoft Excel-regneark.

Den udviklede ODBC adgang giver også mulighed for, at produkter fra andre leverandører kan trække data fra EDB-Brugsens finansposter og kontoplan. Det kunne fx være et afrapporteringsværktøj leveret af skolens revisor.

ODBC adgangen kan erhverves til en pris på 1.250,- kr. inklusiv moms.

EDB-Brugsen yder support til opsætning af ODBC adgangen (installation), men ikke til den løbende anvendelse.

For yderligere information kontakt:

Forretningsfører Lars Nielsen

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Tlf.: 6261 4354 Tlf.(direkte): 6217 2657

Konsulenthjælp varetages af

 

Telefoner er bemandet i tidsrummet:

Mandag til Torsdag fra kl. 8:30 - 12:00 og fra kl. 12:30 - 14:00
Fredag fra kl. 8:30 - 12:00

Senest opdateret ( Fredag, 29. april 2022 17:28 )
Du er her: Forside Om Edb-Brugsen Pressemeddelelser Øget fleksibilitet i EDB-Brugsens programmer
OpTil top