Pressemeddelelser

Farvel til afholdt medarbejder

Udskriv

Det er med sorg, vi har modtaget beskeden om, at vores mangeårige kollega og medarbejder i EDB-brugsen, Robert Hune-Rasmussen, i nat er sovet ind.

Robert har gennem de sidste år været plaget af en kræftsygdom, som endte med at være stærkest. Vi har som kollegaer fulgt Roberts sygdom tæt og sammen med ham håbet på, at han kunne kureres.Det skete desværre ikke, og vi har mistet en afholdt kollega.

Roberts motto var ”I slipper ikke for mig, før I kan klare jer selv” og det løfte har han holdt. Han har været med til at bygge EDB-brugsen op fra starten og har efterhånden som virksomheden voksede gjort en stor indsats for fortsat at videreudvikle til det bedre og være med til at uddanne det stigende antal af kollegaer, til dygtige og kompetente medarbejdere.

I EDB-Brugsen og blandt vore mange brugere vil Robert blive husket og savnet. De varmeste tanker til familien, som har kæmpet hårdt sammen med Robert.

Begravelsen finder sted fra Vejstrup Valgmenighedskirke lørdag den 11. oktober kl. 11. Af hensyn til efterfølgende kaffe beder familien om, at eventuelle deltagere sender en mail til EDB-Brugsen på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

På vegne af kollegaer og bestyrelse for EDB-brugsen

Forretningsfører Lars Nielsen

 

Viggo og EDB-Brugs - på samme hold

Udskriv

Viggo og EDB-Brugs – på samme hold

Det er os en stor fornøjelse at kunne meddele, at De Frie Skolers EDB-Brugs a.m.b.a. og Viggonet Aps pr. 1. januar 2014 er gået sammen og har oprettet en fælles virksomhed, som blandt andet skal videreudvikle intranetproduktet Viggo.

Begge virksomheder stod i forvejen stærkt inden for deres respektive forretningsområder, men sammen står vi endnu stærkere og dækker en bredere palette af skolernes behov inden for pædagogisk og administrativ IT.

Dialogen omkring et samarbejde har været undervejs gennem et længere stykke tid.
Der har været drøftelser om et samarbejde gennem det sidste år, og jo længere vi kom i dialogen, jo tydeligere kunne vi se, at der var mange synergier at hente i et samarbejde.

Visionerne for det nye selskab er mange og store, men først og fremmest handler det nu om at skabe en god integration mellem Viggo og EDB-Brugs til glæde og gavn for de fælles brugere. Visionen på den lange bane er en sammensmeltning mellem Viggo og EDB-Brugs, hvor data genereret i Viggo stilles til rådighed i EDB-Brugs og omvendt.

Samme kontor, hjemmeside og telefon
En yderlig fordel er bl.a. også, at vi er i gang med at udarbejde en fælles hjemmeside, så I som brugere nemt kan finde guides, kontaktinfo osv. Ligeledes sidder vi samme sted og på samme telefonsystem – så ønsker I hjælp, skal I blot søge kontakt ét sted.

Det er vigtigt for os, at arbejdsgangen på skolerne til daglig sker så gnidningsfrit som muligt – på tværs af platforme. Vi ser derfor denne sammensmeltning mellem os som en stor fordel for brugerne, da vores fokus bl.a. er, at data nemt skal kunne udveksles på tværs.

Præsentationsmøder
Hvis du vil høre mere om visionerne for det fælles selskab, udviklingsplaner og se en demonstration af Viggo, så tager vi i april på ”roadshow” rundt omkring i landet, hvor vi vil være at finde på følgende skoler:

Tølløse Slots Efterskole Torsdag d. 3/4 2014 kl. 14.00
Himmerlands Ungdomsskole Mandag d. 7/4 2014 kl. 14.00
Midtjysk Efterskole Torsdag d. 10/4 2014 kl. 14.00
EDB-Brugsen, Odense     Torsdag d. 24/4 2014 kl. 14.00
Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole Mandag d. 28/4 2014 kl. 14.00

I forhold til lokalestørrelse samt forplejning vil vi gerne bede om tilmelding via nedenstående link:

http://www.hvemerviggo.dk/roadshow

Vi glæder os til at se jer.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte:

Lars Nielsen på telefon

 6217 2657 (direkte)

 2348 6654 (mobil)

 

Oplysninger om det nye selskab: 

Medarbejdere:
Lars Nielsen, Direktør (og Forretningsfører i De Frie Skolers EDB-Brugs)

Erik Vedel, Chefudvikler

Stig Buhl, Chefudvikler

Bestyrelse:
Ivan Jeppesen, Bestyrelsesformand (og Bestyrelses formand i De Frie Skolers EDB-Brugs samt Forretningsfører på Mariager Høj- og Efterskole)

Bente Rosenberg, bestyrelsesmedlem (og bestyrelsesmedlem i De Frie Skolers EDB-Brugs)

Erik Vedel, bestyrelsesmedlem

Stig Buhl, bestyrelsesmedlem

 

 
Side 1 ud af 2

Konsulenthjælp varetages af

 

 

Telefonbemanding i uge 20

Mandag: Mette, Karina og Morten
Tirsdag: Inge, Morten og Jette
Onsdag: Karina og Jan
Torsdag: Morten, Inge og Jette
Fredag: Lukket pga. internt møde

Telefoner er bemandet i tidsrummet:

Mandag til Torsdag fra kl. 8:30 - 12:00 og fra kl. 12:30 - 14:00
Fredag fra kl. 8:30 - 12:00

Senest opdateret ( Tirsdag, 12. maj 2020 12:55 )
Du er her: Forside Om Edb-Brugsen Pressemeddelelser
OpTil top